Portada » Nuestros servicios

Els nostres serveis en assessorament i gestió

empresa_contable

GESTIÓ COMPTABLE

Amb els nostres serveis de gestió comptable podràs externalitzar tots els processos comptables i financers de la teva empresa. Des d’una gestió documental fins a tota la supervisió de la comptabilitat empresarial.

Area Laboral

ÀREA LABORAL

Som experts en la tramitació i gestió de qualsevol tipus de relació contractual en l’àmbit laboral i això ens permet assumir internament totes les gestions en l’administració de personal de la teva empresa.

FISCAL I TRIBUTARI

El nostre coneixement del funcionament del sistema tributari espanyol per a persones físiques i societats ens fa el col·laborador ideal per assessorar de manera integral tant si ets empresa, autònom o emprenedor.

ÀREA JURÍDIC PROCESSAL

Facilitem als nostres clients l’assessorament i les actuacions necessàries per a la defensa dels seus interessos en qualsevol procediment de resolució de controvèrsies i assumptes contenciosos.

MERCANTIL

Oferim un assessorament integral i personalitzat en matèria mercantil per a la bona marxa de la teva empresa, des d’una fusió fins a una reclamació de deutes i impagaments.

SOCIETARI

Som experts en la constitució d’empreses, assessorant sobre la forma jurídica més adequada per a les necessitats d’aquesta. Ens encarreguem de la resolució de conflictes en la relació entre els socis i la societat.