Vol la millor assessoria?
Truqui'ns al: 93 201 57 27 

Assessoria

Portem des de 1993 assessorant de forma integral a empreses, autònoms i organitzacions de tota mena. Som amables, professionals i transparents, sense oblidar-nos de guardar la estricta confidencialitat que aquests assumptes requereixen.

Per poder prestar un servei integral, de veritat, comptem amb gestors altament qualificats, assessors fiscals i tributaris, assessors comptables, economistes experts en finances, advocats laboralistes i experts mercantils i societaris. Només amb una plantilla formada pels millors assessors i advocats es poden fer les coses bé i haver-nos guanyat la confiança dels nostres clients durant tants anys.

Gràcies a la tasca del nostre ampli grup de professionals, el seu negoci complirà amb la normativa, evitarà problemes i, el més important, vostè se sentirà despreocupat dels afers administratius i podrà dedicar-se plenament a l'activitat del seu negoci.

Li assessorem?

Nom:

Telèfon:

E-mail:

Consulta:


CATALÁ REINÓN ASSESSORS

En CATALÁ Reinón comptem amb un equip de professionals especialitzats en assessoria i gestió empresarial. La formació i actualització constant de coneixements és una premissa en el nostre treball i ens permet estar a el dia de les possibilitats que ofereix la legislació en cada moment.

Promoure la més alta qualitat en l'atenció al client és la principal comesa d'aquesta assessoria a Barcelona, per al que prestem un servei personalitzat, d'acord amb les expectatives i necessitats de les empreses que contracten els nostres serveis.

Per a això, treballem amb el més alt nivell d'organització, tant administrativa i jurídica com de coordinació entre seccions i especialitats, amb la voluntat de modernitzar el servei i elevar l'atenció a client, en l'actualitat més exigent.

Serveis d'assessoria

Comptable

Amb els nostres serveis de gestió comptable podrà externalitzar tots els processos comptables de la seva empresa. Des d'una gestió documental fins a tota la supervisió de la comptabilitat empresarial.

Més informació

Financer

Amb els nostres serveis de direcció financera podrà externalitzar tots els processos financers de la seva empresa. Coneixerà amb claredat i en tot moment la salut financera de la seva empresa.

Més informació

Laboral

Som experts en la tramitació i gestió de qualsevol tipus de relació contractual en l'àmbit laboral i això ens permet assumir internament totes les gestions en l'administració de personal de la seva empresa.

Més informació

Fiscal i tributari

El nostre coneixement de l'funcionament de el sistema tributari espanyol per persones físiques i societats ens fa el col·laborador ideal per assessorar-lo de manera integral tant si és empresa, autònom o emprenedor.

Més informació

Jurídic processal

Facilitem als nostres clients l'assessorament i les actuacions necessàries per a la defensa dels seus interessos en qualsevol procediment de resolució de controvèrsies i assumptes contenciosos.

Més informació

Mercantil i Societari

Oferim un assessorament integral i personalitzat, des de la constitució fins a una reclamació de deutes i impagaments, o la resolució de conflictes en la relació entre els socis i la societat.

Més informació

Català Reinon als mitjans de comunicació

Els nostres despatxos

Barcelona:
Av. Diagonal, 449, 2º
08036 Barcelona
Telèfon: 93 201 57 27
Sabadell:
Carrer Església, 7
08201 Sabadell
Telèfon: 93 201 57 27